Publieke Omroep

Vanavond op TV: Tegenlicht (20.55u, Nederland 2). Klik op de link en je komt bij het verdiepende materiaal voor deze uitzending (Ik en het Web), o.a. gemaakt door Tim van den Hoff. Let vooral op de plug aan de rechterkant van de website, waarin nog even wordt gerefereerd aan de uitzending van ‘Het Geluk van Nederland’.

Over Publieke Omroep gesproken, vanaf 3 december ben ik daar dus te vinden, om precies te zijn: als techneut bij de NPO (u weet wel, de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie) voor o.a. omroep.nl en Uitzending Gemist.

One thought on “Publieke Omroep

  1. Het blijft een raar idee hoor. Opeens te horen dat “Riemer” op 1 december begint. Er een buro naast het jouwe word geplaatst. En je je dan vlot beseft dat “Riemer” toch echt *de* “Riemer” is die je dacht dat het was. (Want ja, Riemers zijn er niet zoveel in Nederland, en Riemers die iets met computers doen zijn al helemaal dun gezaaid. Ik ken er iig maar 1.)

    Het wereldje is soms eng klein. Maar toch ook wel leuk. En wat betreft NPO-ICT (zoals de afdeling formeel heet), daar ga je het meer dan naar je zin krijgen. Het is een plek waar je met recht trots op kunt zijn. Ik ben dat in ieder geval wel, en voor mij is zelfs nog maar gewoon “een klus”. Welkom bij de club. 🙂

Comments are closed.