Nou moe, De Schutter dicht?

Het is was altijd traditie: 2 keer per jaar houden we bij Netwerkvereniging Coloclue (overigens, heb je een eigen fysieke server en wil je die ergens in een datacenter kwijt? Join that club!) de Algemene Ledenvergadering in ABC Treehouse, en gaan we daarna verder met bieren en burgers in het daarnaast gelegen Cafe De Schutter. Aanstaande zaterdag dus ook.

En wat lees ik vandaag op Parool.nl? De Schutter gaat dicht! Dit is dus de laatste ALV waarbij we het bovenzaaltje van De Schutter afhuren (met of zonder fust, maar wel inclusief roken op het dak) en met z’n allen die overcomplete Schuttersburger naar binnen kunnen gaan werken. En let wel, het is een clubje IT’ers, dus dat gaan even wennen worden (schreef hij met gevoel voor understatement).

Bedankt voor al die jaren service De Schutter, en sorry dat we het bovenzaaltje soms niet helemaal goed opgeruimd achterlieten, het fust de laatste tijd niet meer helemaal leeg kregen, de muziek soms iets te hard hadden staan en dat de rokers buiten op het dak misschien net iets te luidruchtig stonden te roken.

PS: oh, en voor diegenen die zich afvroegen hoe het ging met de HelloFresh experimenten: deze Handige Harry heeft natuurlijk vlak nadat hij schreef dat hij nog niet gewond was geraakt in een vinger gesneden. Niet ernstig, wel onhandig. En gisteren had ik ook nog eens een heel goed excuus om niet te koken. Maar die krijg je niet van me te horen. Nou, dat dus.